Pályázat:

GINOP-1.2.8-20-2020-03598

Kedvezményezett neve: SEROL-BAU Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Építőipari tevékenység fejlesztése
Támogatás összege (Ft): 34 482 000 Ft
Projekt teljes költsége: 49 260 000 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 70 %
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03598
Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során az építőipari tevékenység került fejlesztésre, aminek része gépek beszerzése, valamint telephelyen való építési beruházás (világítási rendszer korszerűsítése és fűtési rendszer korszerűsítés), valamint megújuló energiatermelést biztosító napelemes rendszer került telepítésre.
Teljesítettük az alkalmazotti létszám 90%-os megtartására vonatkozó kötelezettségünket. A projektben megadott költségelemek beszerzése üzembe helyezése, a korszerűsítési munkák kivitelezése és a napelemes rendszer telepítése megvalósult. A vállalkozás telephelye modernizálva magasabb szinten szolgálja a munkavállalók elégedettségét. A napelemes rendszer környezetkímélő hatása kiemelendő, mellyel nagy mértékben javulnak a kibocsátási értékeink.
A beszerzett gépek/eszközök (TURBOSOL TRANSMAT- 27.45 DCB/T aljzatbeton készítő
BOMAG BW 120 AD-5 tandem henger) a szolgáltatásunk bővítését és hatékonyságának növekedését eredményezik.

A projekt befejezésének dátuma: 2021.07.29.A projekt az Euröpai Uniö támogatásával, az Euröpai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valösul meg.

„Technolögiai korszerűsítés a Serol-Bau Kft. építőipari tevékenységében”

A SEROL-BAU Kft. építőipari tevékenységében a különböző földmunkák elvégzéséhez kíván korszerű, hatékony gépesített technolögiát alkalmazni, ennek érdekében kerül beszerzésre 1 db JCB 3CX típusú homlokrakodö, árokásö gép. A jelenleg alkalmazott berendezés elöregedett, jelentős és folyamatos szervizigénye miatt nem kihasználhatö, jelentős költségekkel bír. A tervezett gép beszerzése lehetővé teszi az egyes földmunkák hatékony és gyors elvégzését.

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 40 200 617
Web: http://www.magzrt.hu
E-Mail: info@magzrt.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség: http://www.nfu.hu

Közreműködő Szervezet: http://www.magzrt.hu